Inschrijfloket gesloten

Van 30 maart 2022 tot 18 mei 2022 was het mogelijk om in te schrijven. Inschrijvingen na deze datum kunnen helaas voor instroom vanaf 2023 niet meer worden meegenomen. Voor een latere instroom gaat het loket weer open. Wanneer dit zal zijn, is nog niet bekend.  Laat uw gegevens hier achter en we sturen u een e-mail zodra het weer mogelijk is om u in te schrijven op het loket voor kosteloze gescheiden inzameling van plastic, drankenkartons en glas.

Afval Goed Geregeld is een initiatief van

Het Afvalfonds is namens de bedrijven die de verpakte producten op de markt brengen verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van die verpakkingen. De bedrijven financieren dit systeem door een bijdrage per verpakking af te dragen aan het Afvalfonds. 

Afvalfonds verpakkingen

Nedvang registreert, stimuleert en organiseert de inzameling en recycling van al het verpakkingsafval in Nederland. Nedvang zorgt voor de effectieve en efficiënte uitvoering van de producentenverantwoordelijkheid voor verpakkingen en draagt daarmee bij aan de circulaire economie. Daarbij letten we op kwaliteit, kwantiteit en rendement.

Nedvang